Om Meg.

Fysioterapi er en klinisk og forebyggende virksomhet som utøves av fagpersoner med offentlig godkjenning/autorisasjon.

 

Jeg er utdannet ved Göteborgs Universitet i Sverige og har jobbet som autorisert fysioterapeut siden 2004. Etter flere år i tverrfaglig team på sykehus og i kommune i Sverige begynte jeg i privat praksis i Norge i 2012. Arbeidet så ved Skogn Fysio- og Manuellterapi frem til juli 2017 da jeg begynte i et vikariat på Level Frosta, som jeg etterhvert fra september kombinerte med et vikariat i Frosta kommune på Frostatunet.

 

Har bred erfaring med behandling av alle plager innenfor muskel- og skjelettsystemet, fremst innen ortopedi, revmatologi og nevrologi. Spesialfelt er bl.a. behandling av migrene og hodepine, stressrelaterte plager, nakke- og ryggplager samt bekkenrelaterte plager ved graviditet.

 

Arbeider med manuelle behandlinger, men legger vekt på aktiv rehabilitering/treningsterapi med en pedagogisk tilnærming, både som behandlingstiltak og for å forebygge. Har også lang erfaring og interesse for idrettsrelaterte plager og skader.

 

Har bakgrunn som håndballballspiller på elitenivå i Norge, Sverige, Danmark og Frankrike, mellom 1998-2010, og har vært fysioterapeut for håndball-lag opp til elitenivå siden 2008. Jobber med utøvere i alle aldre og nivå; undersøkelse, behandling, forebygging og prestasjonsfremmende trening. Er siden 2015 engasjert som fysioterapeut i Stjørdal Håndballklubb.

 

​Har grunnutdanning i medisinsk akupunktur og massasje ved behandling av smerte fra Gøteborgs Universitet. Har kurs og videreutdanning bl.a. i slyngetrening/Redcord neurac, Medisinsk Treningsterapi (MTT), Kognitiv Rehabilteringsterapi (KRT) og HMS/Ergonomikurs for fysioterapeuter.

 

​Jeg har også kompetanse til å utføre arbeidsplassvurdering f.eks. på oppdrag fra NAV. I tillegg til fysioterapi, har jeg jobbet som treningsveileder og bassenginstruktør, senest for Frosta kommune og Saniteten siden høsten 2017.